Топки за Баскетбол - Качествени Спортни стоки на ТОП Цени | eSport.bg

Топки за Баскетбол

Баскетболни топки

Всеки спорт има своите почитатели, а за практикуващите го наборът от спортни принадлежности има определящо значение. Когато става въпрос за баскетбол, топката е този аксесоар, без който не бихме могли да започнем.

В каталога на Esport.bg ви предлагаме специална селекция от баскетболни топки, сред които със сигурност ще откриете тази, от която имате нужда.

По какво се различават баскетболните топки и как да изберем правилната?

Основните фактори, по които се различават предлаганите баскетболни топки, са:

  • типът игра (открита или закрита);
  • размерът;
  • материалът на изработката.

Въз основа на тях следва да направите и избора си при покупка.

При открита игра се препоръчва използването на топка, изработена от полиуретан или каучук. Тези материали са устойчиви на удари в твърди повърхности като асфалт или бетон. На такава основата най-често са проектирани откритите игрища.

Баскетболните топки за игра на закрито са изработени от материали, които са по-меки и не са толкова издръжливи на механични увреждания. Такива обикновено са естествената кожа, която е подсилена с микрофибър. При игра на открито този тип баскетболни топки ще се износи твърде бързо, правейки ги неизползваеми.

Другият фактор, по който се различават предлаганите в търговската мрежа баскетболни топки, са техните размери и тегло. В зависимост от играчите, следва да се определи и правилният размер топка. По този показател условно бихме могли да ги разделим на топки за деца и юноши и топки за възрастни.

Защо да купите баскетболни топки от Esport.bg?

В онлайн магазина на Esport.bg ще откриете различни размери баскетболни топки на марката Wilson. Избирате между продукти в разнообразни размери, дизайни и тип игра, спрямо това дали са предназначени за деца и възрастни. От Esport.bg непрекъснато обогатяваме тази продуктова секция от каталога си. Наред с предложенията ни за баскетболни топки, тук ще откриете разнообразие и от футболни топки, както и редица други спортни принадлежности онлайн. 

-46,50 лв. -30 %
NBA TEAM CITY COLLECTOR BSKT MIA HEA
Последна наличност
favorite_border favorite
108,50 лв.
155,00 лв.