Топки за Волейбол - Качествени Спортни стоки на ТОП Цени | eSport.bg

Топки за Волейбол

Волейболна топка

За провеждането на пълноценна волейболна игра, независимо дали е на плажа, или на открита/закрита площадка, всеки играч знае колко важен компонент е волейболната топка.

На какви изисквания трябва да отговаря купуваната волейболна топка?

Изборът на волейболна топка следва да се ръководи от характеристики като размер и материал на изработката. Това са водещите фактори при покупка на аксесоари и за всеки друг спорт, в който основно средство за игра е топката.

Два са основните вида волейбол, които се практикува - класически и плажен. Класическите волейболни мачове се провеждат в закрити пространства и/или кортови игрища. Този тип игра е известен още като волейбол на закрито. Плажният волейбол е популярна разновидност на традиционната игра, но както подсказва и името му, той се провежда на открито върху пясъчна настилка.

Изхождайки от видовете игра, на пазарът се срещат два типа волейболна топка. Разликата между топките е главно в размера. Тази, предназначена за игра на открито (плажна волейболна топка), обикновено е с по-големи размери за сметка на тази, използвана за игра на закрито. Последната е малко по-малка и едва с няколко грама по-тежка от другата.

Преди всичко купуваната волейболна топка следва да е лека. Това ѝ осигурява правилно летене и добър отскок. Обикновено се изработва се от кожа и подсилена със синтетичен материал.

Какви топки за волейбол предлага онлайн магазинът на Esport.bg?

Esport.bg - магазин за спортни стоки онлайн дава достъп до широк асортимент от качествени модели волейболни топки. Продуктовият ни каталог непрекъснато се обогатява в отговор на променящото се потребителско търсене и тенденции в областта на волейбола. В магазина можете да закупите волейболна топка, подходяща за любителската ви игра и тренировки, а също и такава от висок професионален клас.

Широкият ценови диапазон, в който бихте могли да избирате, наред с качествата, здравината и устойчивостта на предлаганите продукти, гарантират наистина изгодна инвестиция.

AVP ULTIMATE BEACH VB B
Последна наличност
99,00 лв.