close

Тази страница използва "бисквитки", за да можем да Ви предоставим пълноценно и качествено обслужване. Прочетете повече в Общите условия.

За ски

За ски
270,00 лв.
Единствените очила, който ще искате да носите със себе си, без значение от метеорологичните условия, XT-ONE Multilayer изтласква границите на дизайна на очила с уникален анатомичен дизайн, максимално зрително поле и голяма зрителна острота с многослоен обектив за всички светлинни условия.
От 230,00 лв.
Изплувайте от недостатъчното представяне с очила за задействане. Проектиран за тийнейджъри и по-малки лица, Trigger осигурява технологията Salomon fit и лещите, които поддържат най-ентусиазираните скиори.
От 165,00 лв.
Бъдете готови за всяко светлинно състояние незабавно. XMAX + XTRA LENS е снабден с многослоен обектив с незабавната система за смяна на обективите. Също така предлага максимално зрително поле и повече комфорт около очите ви с уникалната система за приспособяване на Salomon.
От 320,00 лв.
Единствените очила, който ще искате да донесете със себе си, независимо от времето. XT-ONE Photochromic изтласква границите на дизайна на очила с уникален анатомичен дизайн, максимално зрително поле и лещи, които се адаптират към различни условия на светлина.
Показани са 1-24 от общо 107 артикул(а)
Продуктът е добавен към списък с желания
Продуктът е добавен за сравнение.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.