Сакове

Сакове

Всеки спортист би искал аксесоарите му да са винаги под ръка, независимо дали е на път, или в тренировка. В тази връзка, спортните сакове предлагат функционално решение.

Предимства при употребата на спортен сак за фитнес и/или други спортни активности

За да изберете удобен аксесоар за вашите вещи, дрехи и всякакъв тип спортни принадлежности, първо трябва да сте наясно колко са те като обем. Ако се налага да носите няколко чифта дрехи, специални обувки и други, които трудно се прибират в раницата например, значи имате нужда от спортен сак.

Спортните сакове са особено популярни сред практикуващите различни видове спортове,  в т.ч. плуване, баскетбол, футбол, тенис и т.н. Голямото им предимство е, че предоставят възможност за съхранение и пренос на голям по обем багаж. Какъвто и друг тип спортна раница и/или чанта да изберете, не могат да ви предложат обема, който има един спортен сак.

На редица спортисти им се налага да пътуват често, изминавайки дълги разстояния. За едно по-дълго пътуване количеството багаж неминуемо се увеличава, включвайки към него лични дрехи, вещи и спортни принадлежности. Подходящият размер спортен сак в случая би предложил отличното решение.

Една немалка група хора предпочитат спортните сакове заради удобството, здравината и дизайна им, използвайки ги като алтернатива на стандартните чанти за багаж.

Защо да купите спортен сак от Esport.bg?

Магазинът за спортни стоки на Esport.bg предлага достъп до специална селекция от спортни сакове на изгодни цени онлайн. Тук можете да закупите спортен сак, който ще ви служи отлично за дълго време.

Спортен магазин Esport.bg ви предлага набор от популярни марки сакове, сред които Adidas, Nike USA, Wilson, Salomon и много други. Разнообразието от размери, цветове и дизайни, както и широкият ценови диапазон, по които бихте могли да филтрирате търсенето си, ви гарантира бърз и безпроблемен процес по осъществяване на онлайн поръчка.

-25,80 лв. -19 %
Сак UNDER ARMOUR UA CONTAIN DUO SM
Последна наличност
favorite_border favorite
103,20 лв.
129,00 лв.
JOBE TUBE BAG 1-2 PERSONS
Последна наличност
favorite_border favorite
39,00 лв.
-24,00 лв. -20 %
favorite_border favorite
96,00 лв.
120,00 лв.