close

Тази страница използва "бисквитки", за да можем да Ви предоставим пълноценно и качествено обслужване. Прочетете повече в Общите условия.

За ски

Ски обувки ➤ Salomon ➤ Nikе ➤ Crocs ➤ Wilson ☛ Еsport.bg
Обувка за ски ALP. BOOTS...
  • -274,05 лв.
180,01 лв. 454,06 лв.
Обувки All-Mountain с висока производителност с технология Backbone в магнезий, която съчетава представянето на Salomon с чудесен комфорт при ходене. 
В MTN Разгледайте жените е наслада за туристи с амплитуда на движение на 63 °, което улеснява изкачва, а шасито въглеродния носи власт, но прецизно спускане. Обувката, специално пригодена за женската морфология, осигурява оптимално прилягане.
180,00 лв.
Екип на Саломон (18-21) Ски обувки - Младежки 2013: Семейството, което ски заедно ... ски заедно и се забавляват, докато го правят. Ето защо искате да се уверите, че малкият ви гром се забавлява и се чувства комфортно. С екипа на Salomon Team Ski Boots можете да се уверите, че единственото оплакване, което ще чуете, е, когато се опитвате да откъснете...
Обувка за ски ALP. BOOTS...
  • -284,05 лв.
170,01 лв. 454,06 лв.
Salomon Impact 90 Ski Boots 2013: Когато искате високопроизводителна обувка за всички планини, без да жертвате комфорта или производителността, обърнете се към Salomon Impact 100 CS Boots. Тяхната персонализирана черупка и подплата гарантират, че багажникът ви пасва перфектно, докато технологията World Cup Advanced Shell гарантира, че ски-изпълнението...
Ендофит дизайнът на езика осигурява плътно прилягане и превъзходно опаковане за гладко, еластично усещане и прогресивно, дори гъвкаво над вдлъбнатината
Alpine ски обувките X-Max 110 W имат изключителна мощност и трансмисия с персонализиран комфорт за каране на ски през целия ден. Подходящ за жени и персонализирана черупка на ниво теле, за пълен комфорт.
★ Salomon ★ [ски обувки] 2 катарама младежки ботуши, които предварителни брак е лесно да се направи. Тъй като мога да го нося удобно цял ден, мога да се плъзгам стабилно и да се подобрявам добре. ★ FLEX: 20JR ★ ТЕГЛО: 820 g (21.0cm един) ★ ЦВЯТ: 391622 (Индиго синьо / черно) 391624 (светло зелено / бяло) 
155,00 лв.
"Вземете ги повече закачалки, толкова по-добре", това е стара аксиома за децата, но тя все още е вярна. Най- Salomon Т3 RT ски обувки са добър избор за младите скиори, които сте придобили покрай нивото на пица и пържени картофи и започват да се проучи по-сложно и по-голям наклон на терена.
Обувка за ски FW17 ALP.... Обувка за ски FW17 ALP.... 2
  • -205,00 лв.
От 480,00 лв. 685,00 лв.
В QST Pro колекция от Саломон е едно от новите попълнения на френската марка за годината. Целта на Salomon за тази колекция е да следи събитията в ски-сцената, като доставя прилягане и изпълнение от вътрешността на багажника навън. 
Обувка за ски FW16 ALP.... Обувка за ски FW16 ALP.... 2
  • -85,00 лв.
195,00 лв. 280,00 лв.
В ски обувките T3 RT GIRLY от SALOMON , начинаещите скиори ще намерят практичност, комфорт и сигурност. Най- тънка черупка улеснява подвижна , а " осемнайсетmm извънгабаритни ос е напълно подходящ за младши ски. Мечта за комфорт и топлина? Втулките Thermicift се адаптират към формата на младите крака и им осигуряват цялата необходима топлина. Те имат...
233,00 лв.
Ботуши Solomon T3 RT Junior с три куки в прозрачно оранжево и черно. Ботуши, облицовани много топло. 276 mm подметка, размер 23.5 еквивалент на 37-37 1/3. Много добре поддържана, с оригиналната кутия.
Специфични за жените приспособления и персонализирани черупки, включително и телешкото пространство за върховен комфорт. Превъзходна подплата за топлина и перфектно прилепване. Подгряваща черупка за перфектно прилягане.
Уникална бягаща обувка с технология TWINFRAME: комбинация от твърд материал по дължината на подметката към по-голямата ос, за оптимизиране на предаването и управлението, както и обичайната Shell 360 за цялото стъпало и предната част на стъпалото, за да подобри докосването на сняг и да го направи. X-Max има много твърда подметка за максимална точност на...
X PRO 100 е един от най-популярните планински ботуши навсякъде, с Twinframe 2 shell дизайн за мощност и Custom Shell технология, предлага повишена производителност и персонализирана форма.
X MAX 70 W е удобна ски обувка за жените, комбинираща трансмисия с двойна рамка, със специфично за жените опаковане на крака и меки материали в мембраната, за да направят краката да се чувстват страхотно през целия ден.
Проектирани в сътрудничество с колективите на Salomon Speed , обувките S / MAX са радикално нов подход към дизайна на обувките . Конструкцията на Coreframe използва по-тънка обвивка с вътрешна армировка .
X ACCESS 70 широко използва технологиите Oversized Pivot и Twinframe, осигурявайки силно представяне и отлична форма за забавление през цялото време.
Показани са 1-24 от общо 146 артикул(а)
Продуктът е добавен към списък с желания
Продуктът е добавен за сравнение.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.