Обувки за катерене

Обувка за катерене COBRA 4.99 BLACK/YELLOW
Отличителни характеристики: чувствителни и лепкави.
Бързи за обуване. Изключителен комфорт, усещане и прецизност са основните характеристики на тази революционна обувка. Тънката подметка осигурява оптимална опора за кантиране, без да намалява чувствителността и триенето.
195,00 лв.
Туристическа обувка La Sportiva PYTHON ORANGE
Нов дизайн за Python, обувката за катерене, предназначена за света на състезанията и за вътрешна употреба на изкуствени стени, където се изисква максимална чувствителност.
225,00 лв.
-35,00 лв.
Обувка за катерене NITROGYM BLUE/GREEN 38
La Sportiva Nitrogym е напълно измиваща се обувка за начинаещи, която е подходяща преди всичко за вътрешна употреба и първия контакт с камъни. Благодарение на удобното си прилягане, вие не получавате толкова бързо болки в пръстите, колкото знаете от други висококачествени обувки за катерене и по този начин можете да се насладите на по-дълго време във вертикалната посока. *Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
140,00 лв.
175,00 лв.
-37,00 лв.
Обувка за катерене OXYGYM BLUE/RED 44
Дишащите горна част позволяват на въздушния поток да поддържа краката ви хладни и сухи; 
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 148,00 лв.
185,00 лв.