Обувки за катерене

Обувка за катерене COBRA 4.99 BLACK/YELLOW
Отличителни характеристики: чувствителни и лепкави.
Бързи за обуване. Изключителен комфорт, усещане и прецизност са основните характеристики на тази революционна обувка. Тънката подметка осигурява оптимална опора за кантиране, без да намалява чувствителността и триенето.
195,00 лв.
Туристическа обувка La Sportiva PYTHON ORANGE
Нов дизайн за Python, обувката за катерене, предназначена за света на състезанията и за вътрешна употреба на изкуствени стени, където се изисква максимална чувствителност.
225,00 лв.
-37,00 лв. -20 %
Обувка за катерене OXYGYM BLUE/RED 44
Дишащите горна част позволяват на въздушния поток да поддържа краката ви хладни и сухи; 
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 148,00 лв.
185,00 лв.
-60,00 лв. -29 %
Обувка за катерене JECKYL 36
Катерещите се обувки La Sportiva jeckyl men са идеални за залата и скалата. Удобна обувка за катерене, подходяща и за дълги пътувания. Отлична стойност. Огъващ, удобен, лесен за носене. Прецизно прилягане. Намалява еластичността на петата за допълнителен комфорт за дълготрайност. Централна вложка за дишане. - Горна част: скъсване, велур. - Подплата: Няма. - Fit: Medium. - Средна подметка: LaSpoFlex 1.1mm навсякъде. - Sole: Vibram XS Edge 5 mm (Преведено с Google Преводач)*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
150,00 лв.
210,00 лв.