Кроксове CROCS - Качествени Спортни стоки на ТОП Цени | eSport.bg

CROCS

Кроксове

Удобството е едно от първите изисквания, които извеждаме на преден план при покупката на маратонки за бягане, джапанки или какъвто и да е тип обувки. В търговската мрежа днес има един тип спортни продукти в тази категория, който може да не впечатлява особено със стила си, но е лидер по отношение на удобство - кроксовете.

Каква е историята на кроксовете и за кого са подходящи?

Кроксове се появяват през 2002 г. по идея на група приятели от Колорадо. Първоначално този нестандартен тип обувки са били проектирани за носене върху яхти, лодки и/или по плажове. Имат отлично грайферно покритие и дори и да се свалят от крака във водата, поради лекия си материал изплуват на повърхността.

Бързо след първата продажба на над 200 чифта кроксове на изложение на яхти обувките придобиват световна популярност. Тя се дължи не толкова на естетическите им качества, колкото на тяхната лекота, удобство и практичност.

Във всички модели кроксове се използва патентован материал, който отлично приема формата на краката, а едновременно с това е и устойчив на бактерии. Проектирани са така че въздухът в тях да преминава през специални вентилационни отвори, за да може краката да не се запотяват. Голямото им предимство е, че нямат нужда от кой знае каква поддръжка и могат да се носят практически навсякъде.

Кроксовете са определяни като най-удобните за носене обувки в световен мащаб и милионите доволни клиенти са убедително доказателство за това. 

Какви кроксове ще откриете в магазина на Esport.bg?

Esport.bg поддръжа богат асортимент от обукви крокс, подходящи за широка потребителска група - от малки момиченца и момченца до мъже и жени на всякаква възраст. Кроксовете се произвеждат в множество цветове, шарки и дизайни, което ги прави особено атрактивни за най-малките. Постарали сме да включим в каталога си и различни модели от тях - ботуши, ниски обувки, чехли и сандали.

-12,00 лв. -20 %
CROCS CLASSIC KIDS CLOG T 206990
Последна наличност
favorite_border favorite
48,00 лв.
60,00 лв.
-16,00 лв. -20 %
CROCS CLASSIC LINED CLOG 203591
Последна наличност
favorite_border favorite
От 64,00 лв.
80,00 лв.
-18,00 лв. -20 %
ОБУВКИ CROCS CLASSIC 10001
Последна наличност
favorite_border favorite
72,00 лв.
90,00 лв.