Дрехи

Спортни дрехи

Поради редицата си предимства спортните дрехи отдавана не са част от гардероба само на спортистите, но и на масовия потребител, който цени високо техните качества.

Спортни дрехи - видове, материи, предимства, недостатъци

В категорията спортни дрехи потребителите имат наистина широко поле за избор. Те могат да избират между якета, панталони, спортни клинове, суичъри, анцузи, бельо и много други. Почти всичко, което ви е познато като тип дреха в гардероба, има своите аналози, специално проектирани за различни видове спортове. Тук визираме бягане, катерене, колоездене, каране на ски и много други.

Интересен е подборът на материали, използван в индустрията с производство на спортни дрехи. Няколко са основните материи, чиито качества са се утвърдили в производството им и носят редица предимства за носещите ги. Те могат да бъдат разделени на изкуствени и такива с естествен произход.

Изкуствените материи като полиестер, микрофибър и полипропилен са изключително леки. Притежават способността да съхнат изключително бързо и осигуряват ефективна терморегулация на тялото при физическа активност.

От друга страна, естествените материи като памукът и вълната имат далеч по-добри “дишащи” свойства. Успяват да абсорбират образувалата се пот много по-бързо от спортните дрехи от изкуствените материали. Съхненето им е значително по-бавно, но за сметка на това често са определяни като по-добрият избор при покупка на спортни дрехи.

Защо спортни дрехи от електронния магазин на Esport.bg?

Онлайн магазинът на Esport.bg селектира в продуктовата си гама широк асортимент от спортни дрехи, обувки и аксесоари. Практически тук бихте могли да откриете всичко необходимо за осигуряване на пълна спортна екипировка, осигуряваща ви пълноценно изживяване на корта, футболното игрище, на пистата, в планината или където и да е.

Предлагаме спортни модели дрехи могат да бъдат селектирани за мъже, жени и деца. отличават се с достъпната си цена и качество. Офертите ни отговарят на нуждите на професионални спортисти или практикуващите даден спорт любителски.

Нов
Ski pants, AF 10.000 Blu
Последна наличност
100,00 лв.
Нов
Ski jacket, AF 10.000 Blu
Последна наличност
195,00 лв.
Нов
Teddy fleece jacket Zephy
Последна наличност
105,00 лв.