Спортни Клинове - Качествени Спортни стоки на ТОП Цени | eSport.bg

Клинове

Спортни клинове

Спортните клинове са незаменим аксесоар, присъстващ в гардероба на всяка дама, която е почитател на активния начин на живот. Независимо дали практикувате йога, бягане, или друг тип спортни дейности, предлаганите спортни клинове в тази категория заслужават интереса ви.

Спортни клинове - как да направим най-правилния избор?

За да подберете правилния спортен клин е важно да вземете предвид няколко ключови фактора при покупка, сред които вида активност, материята, размера и дизайна.

Важно е материята да не е хлъзгава, да е издръжлива на износване и да устойчива при пране. Спортните клинове от висококачествена материя не се запотяват и същевременно съхнат бързо, осигурявайки отлична терморегулация и проветривост.

Ключов фактор е и еластичността. В тази връзка, материи като полиестер, еластан и други са особено подходящи за спортни клинове, тъй като предпазват от влага и осигуряват нужната еластичност при изпълнението на активни физически дейности. Осигурени в пълнота, всички тези фактори са отговорни за получавания комфорт.

Какви спортни клинове ще откриете в магазина на Esport.bg?

Тук ще откриете широк асортимент от спортни клинове, предлагани в различни размери, модели и дизайни. Избирате между качествени естествени и/или изкуствени материи, характеризиращи се с различна еластичност и плътност.

Можете да набавите няколко вида спортни клинове, с които да осигурите личното си удобство всеки ден. Без значение какви спортни дейности ще практикувате, клиновете за спорт в тази категория ще ви предложат идеално решение.

Водени от удобството, което предлагат този тип спортни дрехи, много клиенти ги носят в изпълнение на ежедневните си дейности у дома или в работата. Разнообразието от дизайни и цветове ги прави съвместими със всякакъв тип дамско облекло.

Ценовият диапазон на предлаганите спортни клинове в магазина на Еsport.bg започва от 30,00 лв. и достига до над 200,00 лв. Цената на всеки модел е различна и зависи от фактори като марка и материал.

-29,70 лв. -29 % Нов
Клин CORE 7/8 TIGHT Black Graphic
Последна наличност
favorite_border favorite
69,30 лв.
99,00 лв.