Борд автомати

Борд автомат BOARD BIND. SPELL WHITE
Изчерпано
Spell Binding се отличава с гладки композитни тресчотки за улеснение при пристягане, дори при минусови температури и 3D Prime Straps за удобство на крака през целия ден, докато яздите бурята.
235,00 лв.
Борд автомат BOARD BIND. VENDETTA CORAL REEF
Изчерпано
Този стилне и лесен за използване ски автомат е изградена с прощаващ асиметричен флекс за по-добро прилягане. Vendetta позволява меко странично движение, за да ви е удобно и да карате при всякакви условия.
350,00 лв.
Борд автомат BOARD BIND. NOVA BLUE
Изчерпано
Проектиран с Blaster Tech - интуитивен Freestyle Jib Joint, проектиран да работи като динамична система. Nova е готова да поеме ударите и да ви държи удобно с прощаващия флекс на асиметричния Nova Highback, който ви придава стил, докато изглаждате возенето си с повече странична свобода.
450,00 лв.
Борд автомат BOARD BIND. TRIGGER DIJON
Изчерпано
Проектиран с Blaster Tech - интуитивен Freestyle Jib Joint, проектиран да работи като динамична система. Създаден за поглъщане на удари, трудни приземявания, с прощаващ флекс, който прогресира стила ви, като същевременно омекотява возенето ви с повече странична свобода.
390,00 лв.
Борд автомат BOARD BIND. ALIBI METALLIC GREY
Изчерпано
Ски автоматът Alibi Blaster интуитивната фуния за цял терен за динамично окачване и затихване. Асиметричен връщане за отговор и прецизен контрол при всякакви условия. Alibi носи изцяло планинското представяне, от което се нуждаете.
450,00 лв.
Борд автомат BOARD BIND. HIGHLANDER WHITE / OIL GREEN
Изчерпано
Дизайнът, фокусиран изцяло върху планината, осигурява ненадминат комфорт и върхови технологии. Страничен флекс на ShadowFit за естествено усещане и връзка. Акцентът е иновативната 3D геометрия на олекотения Minima 3D highback, предлагащ първокласна поддръжка и максимален контрол.
685,00 лв.