Каски

195,00 лв.
Този вечен изцяло планински шлем запазва ниския профил, който го е превърнал в бестселър. И с първокласната технология EPS4D на Salomon за превъзходно усвояване на удара, зарядното устройство Pioneer на пистата, което е подходящо за всички.
155,00 лв.
Новата каска SPELL получава модерни стилове и технологии. Двойно сертифицирана както за алпийските, така и за велосипедните стандарти, тя е още по-универсална, по-лека и се отличава с допълнителната безопасност на изключителната технология EPS4D на Salomon. По-безопасно, по-нататък, по-силно.
370,00 лв.
Дамската каска SIGHT беше създадена за най-взискателните ни ездачи. Той може да се похвали с новата SMART технология за безопасност на Salomon, както и с нашите иновации в климатичния контрол и премиум климат. Затова продължете напред и заредете тази фрийрайд линия, SIGHT е толкова удобна, че ще забравите, че я носите.
370,00 лв.
Каската SIGHT е създадена за най-взискателните ни ездачи. Тя може да се похвали с новата SMART Safety технология на Salomon, както и с нашата персонализирана система Air Air и най-добрите иновации за климатичен контрол. Затова продължете напред и заредете тази фрийрайд линия, SIGHT е толкова удобна, че ще забравите, че я носите.
370,00 лв.
Каската SIGHT е създадена за най-взискателните ни ездачи. Тя може да се похвали с новата SMART Safety технология на Salomon, както и с нашата персонализирана система Air Air и най-добрите иновации за климатичен контрол. Затова продължете напред и заредете тази фрийрайд линия, SIGHT е толкова удобна, че ще забравите, че я носите.
270,00 лв.
Тази вечна изцяло планинска каска запазва ниския профил и уникална система Custom Air fit, която я превърна в бестселър. И с първокласната технология EPS4D на Salomon за превъзходно усвояване на удар, Pioneer Custom Air е зарядно устройство на пистата, което е подходящо за всички.
270,00 лв.
Карайте без ограничение. За покоряване на цялата планина, Quest Access осигурява страхотна вентилация и защита. Системата за регулиране на Dial на Salomon предлага перфектно прилягане за всяка глава.
310,00 лв.
Предприемете приключението си извън границите на курорта. Quest осигурява максимална защита, превъзходно прилягане, комфорт и вентилация за експертите ездачи, които обичат да изследват при всякакви метеорологични и снежни условия.
310,00 лв.
Предприемете приключението си извън границите на курорта. Quest осигурява максимална защита, превъзходно прилягане, комфорт и вентилация за експертите ездачи, които обичат да изследват при всякакви метеорологични и снежни условия.
290,00 лв.
QST Charge Women е създаден за излизане извън курорта, с двойна активна вентилация и лайнер AdvancedSkin ActiveDry и Merino, той осигурява максимален климатичен контрол, ден след трудно зареждащ ден.
290,00 лв.
По-малкото тегло означава повече скорост. Най-малкото тегло означава най-голяма скорост. Патентованата от Salomon технология EPS 4D увеличава енергийното усвояване и предпазва главата ви по-ефективно от странични и вертикални удари. Системата за активна вентилация на Salomon, комбинирана с AdvancedSkin ActiveDry с мериносова вълнена облицовка, ще запази...
115,00 лв.
Новата каска на PACT получава модерни стилове и технологии. Двойно сертифициран както за алпийски, така и за моторни стандарти, той е още по-устойчив, по-лек и се отличава с допълнителната безопасност на изключителната технология EPS4D на Salomon. По-безопасно, освен това, по-силно.
195,00 лв.
Тази вечна изцяло планинска каска запазва ниския профил и уникална система Custom Air fit, която я превърна в бестселър. И с първокласната технология EPS4D на Salomon за превъзходно усвояване на удара, Icon² Custom Air е зарядно устройство на пистата, което е подходящо за всяка жена.
Показани са 1-24 от общо 162 артикул(а)
Продуктът е добавен към списък с желания
Продуктът е добавен за сравнение.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.