Шалове

Бъфове и шалове

Сред многообразието от специализирани спортни дрехи, предлагани на пазара, особено впечатление правят специфичните модели шалове, известни като бъфове. Те намират приложение като практичен моден аксесоар в ежедневието на една доста широка потребителска група.

Бъфове - стилен и практичен аксесоар в динамичното ежедневие

Бъфовете много се приближават до функциите на стандартния шал, който носим основно през зимата, за да се предпазим от студения въздух и да си осигурим по-голям комфорт. С тази разлика, че те са предназначени да покрият освен шията ни и една немалка част от лицето (най-често носа и ушите).

Бъфовете тип цилиндър (туба) са често срещан моден аксесоар сред представителите на субкултурата. Носят се предимно от колоездачи и велосипедисти по време на езда. Освен стилен аксесоар, те предпазват от вдишване на студения въздух (особено през зимните месеци), едновременно с това осигуряват защита за шията от силния насрещен вятър.

Някои модели бъфове разполагат с връзки в едната си част. При издърпването им практически единият край на бъфа се затваря, така че бързо и лесно да се превърне в стилен модел зимна шапка.

Разнообразието от модели и дизайни, в които се предлагат бъфовете ги правят практичен аксесоар за ежедневната ви спортна или спортно-елегантна визия.

Какви бъфове предлага онлайн магазинът на Esport.bg?

Продуктовият каталог на Esport.bg събира на едно място стилни и функционални модели бъфове за мъже, жени и деца. Те се предлагат в огромно разнообразие от цветове и дизайни и са в универсален размер. Филтрирайте търсенето си в магазина по ценови диапазон, който тук е изключително широк - от 9,00 лв. до над 100,00 лв.

С интуитивният си интерфейс спортният магазин на Esport.bg ви дава възможност да направете бърза и безпроблемна поръчка онлайн. Комбинирайки покупката си с няколко модела спортни дрехи, аксесоари и принадлежности, необходими за динамичното ви ежедневие, само с няколко клика получавате всичко нужно.

-19,80 лв. -19 %
SUPERDRY-VINTAGE CABLE SCARF-6HB-N/A
Последна наличност
favorite_border favorite
79,20 лв.
99,00 лв.
-47,60 лв. -69 %
JADE SCARF POINSETTIA RED TU
Последна наличност
favorite_border favorite
20,40 лв.
68,00 лв.