Списък на продуктите с марка LOWA

LOWA
-111,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ VALLOIRE II GTX MID WS REED
Последна наличност
Горната част на "Valloire GTX® Mid Ws" е изработена от гладка кожа и текстил. GORE-TEX® Partelana се използва за вътрешната облицовка, придава на обувката дишаща активност, комфортен климат на краката и водоустойчив.
Подметката Lowa "Sneaker Winter" има профил за сцепление на сняг, който осигурява оптимално сцепление и стабилност на сняг и кал. Valloire GTX® Mid Ws е идеален партньор за лесни походи, свободно време и ежедневие.
Стелката е сменяема.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
207,35 лв.
319,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка ОБУВКИ JONAS GTX MID SCHWARZ/LIMONE
Последна наличност
Йонас е висококачествена зимна обувка за деца. Разполага с велурен велур с двойни шевове и издръжливи текстилни вложки. Gore-Tex конструкцията поддържа сухите крака и плюшената подплата осигурява допълнителна топлина и комфорт.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-101,15 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ KAZAN II GTX MID - DUNKELBRAUN - 10 / 44.5
Последна наличност
Марка: Lowa
Горен материал: велур
Вътрешен материал: Текстил
Покритие: Текстил
Едноличните: Синтетика
Тип подложка: Топла подложка
Мембрана: Gore-Tex Extended Comfort
Указания за пране: Преди носенето се третирайте с подходящ протектор
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
187,85 лв.
289,00 лв.
-101,15 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ KAZAN II GTX MID - SCHWARZ - 10 / 44.5
Последна наличност


Горен материал :  кожа и текстил
Подплата :  текстил
Стелка :  Текстил
Подметка :  Синтетика
Тип подложка :  Топла подложка
Мембрана :  Изолиран комфорт Gore-Tex
Указания за грижа :  Преди носенето се третирайте с подходящ протектор*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
187,85 лв.
289,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ LILLY II GTX MID - BORDEAUX/BEERE - 25 / 25
Последна наличност
Обувки за всякакви зимни дейности: Lilly II GTX Mid Kids зимна обувка  от Lowa . Дали детска градина, тобоган, училище, детска площадка, коледен пазар, снежна топка, дъждовно време или зимни преходи със семейството - този модел наистина прави всичко!
Благодарение на мембраната Gore-Tex с допълнителна топла подплата, детските крака не само остават надеждно сухи, но и постоянно топли. Подметката е специално проектирана за зимата и обещава дори с най-добро сцепление с киша. Оптималната поддръжка се осигурява и от Soft Stabilizer, найлонова вложка, която осигурява добра опора в областта на глезена.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ LILLY II GTX MID - JEANS - 25 / 25
Последна наличност
Тези зимни ботуши Lilly с висока разфасовка са с подплата от топла синтетична вълна. Те също имат конструкция Gore-Tex, която предпазва водата и снега от влизане в обувката.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-68,25 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ MILO GTX HI - LILA/SKYBLUE - 25 / 25
Последна наличност
Хванете ги бързо, излезте по-бързо от вратата! Когато става въпрос за получаване на ботуши и изключване, това мото е това, което децата са за всички, дори и в студено време. И по-високият разрез MILO GTX® HI с три здрави крепежни елементи с кука и верига е точно за тази цел. Още по-добре е, че тези класически зимни ботуши са оборудвани с уютна топла, водоустойчива GORE-TEX® Partelana изолирана подплата за гарантирано топла и суха крака. Издръжливият вал от микрофибър и здравата тъкан оспорват дори най-тежките предизвикателства, които им хвърлят примамливи деца, които карат, катерене, спускане с шейни или спускане с шейни - да не говорим просто за прекъсване на училище.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
126,75 лв.
195,00 лв.
-69,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ RAIK GTX MID - JEANS/OCKER - 25 / 25
Последна наличност
За перфектно прилягане на обувката, поставете краката на детето на подвижната основа, пръстите на краката трябва да отидат на линията "най-добро съответствие". Горната част на Lowa Raik GTX Mid е изработена от здрав и здрав набук и текстил.
GORE-TEX® Partelana се използва за вътрешната облицовка, което прави обувката дишаща, водоустойчива и топла. Специалната детска перваза предлага много място за пръстите. 
Леката подметка Lowa "Sneaker Kids Winter" е с плосък профил и оптимално омекотяване. Raik GTX Mid е идеален партньор за спускане с шейни, отдих и ежедневие.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
129,35 лв.
199,00 лв.
-69,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ RAIK GTX MID - NAVY/LIMONE - 25 / 25
Последна наличност


lowa gtx ловец екстремни обувки Lowa момичета ботуши, Lowa raik gtx среда децата морско синьо лимонен флот / лимоне момичета обувки ботуши, lowa baffin pro продажба lowa bighorn ловец gtx, Купете онлайн

*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
129,35 лв.
199,00 лв.
-118,65 лв. -35 %
Градска обувка ЗИМНИ ОБУВКИ MOLVENO GTX MID - OLIV/ORANGE - 6.5 / 40
Последна наличност
Времето по време на сезонните преходи между есента и зимата може да бъде мокро и променливо. Просто е твърде топло в повечето дни за тези зимни ботуши. Така че е добре, когато едно преходно решение като MOLVENO GTX® може да се носи за продължителен период от време. С подплата на GTX® Panda , краката все още могат да дишат лесно в слънчеви есенни дни, но те все още са добре защитени с износоустойчиви външни материали, както от здрава, така и от набук кожа.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
220,35 лв.
339,00 лв.