Списък на продуктите с марка LOWA

LOWA
-111,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ VALLOIRE II GTX MID WS REED
Горната част на "Valloire GTX® Mid Ws" е изработена от гладка кожа и текстил. GORE-TEX® Partelana се използва за вътрешната облицовка, придава на обувката дишаща активност, комфортен климат на краката и водоустойчив.
Подметката Lowa "Sneaker Winter" има профил за сцепление на сняг, който осигурява оптимално сцепление и стабилност на сняг и кал. Valloire GTX® Mid Ws е идеален партньор за лесни походи, свободно време и ежедневие.
Стелката е сменяема.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
207,35 лв.
319,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка ОБУВКИ JONAS GTX MID SCHWARZ/LIMONE
Йонас е висококачествена зимна обувка за деца. Разполага с велурен велур с двойни шевове и издръжливи текстилни вложки. Gore-Tex конструкцията поддържа сухите крака и плюшената подплата осигурява допълнителна топлина и комфорт.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-101,15 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ KAZAN II GTX MID - DUNKELBRAUN - 10 / 44.5
Марка: Lowa
Горен материал: велур
Вътрешен материал: Текстил
Покритие: Текстил
Едноличните: Синтетика
Тип подложка: Топла подложка
Мембрана: Gore-Tex Extended Comfort
Указания за пране: Преди носенето се третирайте с подходящ протектор
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
187,85 лв.
289,00 лв.
-101,15 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ KAZAN II GTX MID - SCHWARZ - 10 / 44.5


Горен материал :  кожа и текстил
Подплата :  текстил
Стелка :  Текстил
Подметка :  Синтетика
Тип подложка :  Топла подложка
Мембрана :  Изолиран комфорт Gore-Tex
Указания за грижа :  Преди носенето се третирайте с подходящ протектор*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
187,85 лв.
289,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ LILLY II GTX MID - BORDEAUX/BEERE - 25 / 25
Обувки за всякакви зимни дейности: Lilly II GTX Mid Kids зимна обувка  от Lowa . Дали детска градина, тобоган, училище, детска площадка, коледен пазар, снежна топка, дъждовно време или зимни преходи със семейството - този модел наистина прави всичко!
Благодарение на мембраната Gore-Tex с допълнителна топла подплата, детските крака не само остават надеждно сухи, но и постоянно топли. Подметката е специално проектирана за зимата и обещава дори с най-добро сцепление с киша. Оптималната поддръжка се осигурява и от Soft Stabilizer, найлонова вложка, която осигурява добра опора в областта на глезена.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-76,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ LILLY II GTX MID - JEANS - 25 / 25
Тези зимни ботуши Lilly с висока разфасовка са с подплата от топла синтетична вълна. Те също имат конструкция Gore-Tex, която предпазва водата и снега от влизане в обувката.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
142,35 лв.
219,00 лв.
-69,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ RAIK GTX MID - JEANS/OCKER - 25 / 25
За перфектно прилягане на обувката, поставете краката на детето на подвижната основа, пръстите на краката трябва да отидат на линията "най-добро съответствие". Горната част на Lowa Raik GTX Mid е изработена от здрав и здрав набук и текстил.
GORE-TEX® Partelana се използва за вътрешната облицовка, което прави обувката дишаща, водоустойчива и топла. Специалната детска перваза предлага много място за пръстите. 
Леката подметка Lowa "Sneaker Kids Winter" е с плосък профил и оптимално омекотяване. Raik GTX Mid е идеален партньор за спускане с шейни, отдих и ежедневие.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
129,35 лв.
199,00 лв.
-69,65 лв. -35 %
Градска обувка БОТУШИ RAIK GTX MID - NAVY/LIMONE - 25 / 25


lowa gtx ловец екстремни обувки Lowa момичета ботуши, Lowa raik gtx среда децата морско синьо лимонен флот / лимоне момичета обувки ботуши, lowa baffin pro продажба lowa bighorn ловец gtx, Купете онлайн

*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
129,35 лв.
199,00 лв.
-118,65 лв. -35 %
Градска обувка ЗИМНИ ОБУВКИ MOLVENO GTX MID - NAVY/BRAUN - 6.5 / 40
Мократа и променлива, времето се представя в преходния период между есента и зимата. Но за зимните ботуши все още е твърде топло в повечето дни. Добре е, ако временно решение като MOLVENO GTX® MID все още може да се носи постоянно. Благодарение на подплата GTX® Panda, краката ви могат да дишат лесно в слънчеви есенни дни и винаги са добре защитени благодарение на издръжливия външен материал, изработен от здрава гладка кожа или кожа от набук.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
220,35 лв.
339,00 лв.
-118,65 лв. -35 %
Градска обувка ЗИМНИ ОБУВКИ MOLVENO GTX MID - OLIV/ORANGE - 6.5 / 40
Времето по време на сезонните преходи между есента и зимата може да бъде мокро и променливо. Просто е твърде топло в повечето дни за тези зимни ботуши. Така че е добре, когато едно преходно решение като MOLVENO GTX® може да се носи за продължителен период от време. С подплата на GTX® Panda , краката все още могат да дишат лесно в слънчеви есенни дни, но те все още са добре защитени с износоустойчиви външни материали, както от здрава, така и от набук кожа.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
220,35 лв.
339,00 лв.