Списък на продуктите с марка SUPERDRY

В онлайн магазин esport.bg и в магазини Спорт Бокс ще откриете огромно разнообразие от продукти Superdry - едни от най-готините обувки, дрехи и аксесоари за мъже, жени и деца на топ цени.

Superdry – един уникален стил. Модерна марка предпочитана от тийнеджърите.

Кои са Superdry, зад какви идеали стои марката и какво представляват продуктите и клиентите им?

За продуктите Superdry

Superdry е глобална лайфстайл марка, която се фокусира върху предлагането на иновативни, с премиум качество и на достъпни цени мъжки, дамски, тийн и детски дрехи, облекла и аксесоари.

Клиентите на Superdry са лоялни, разнообразни и наистина глобални и се определят не от тяхната възраст, а от тяхното отношение.

Марката предлага дрехи в градски стил, удобни аксесоари, бельо, модерни обувки и кецове.

Superdry е силно повлияна от японските графики, американската винтидж мода и британските кройки.

За марката Superdry

Superdry е основана през далечната 2003 година след пътуване до Токио, което е вдъхновило създателите на марката за облекло, пресъздаващо „класиката на бъдещето”, вдъхновено от емблематичната „винтидж” Американа, силното въздействие на японски графични изображения и британски привкус.

Развит от Julian Dunkerton и James Holder, брандът започва като независим лейбъл, който постепенно се развива и на пазара във Великобритания, като преминава в световноизвестен бранд, предпочитан от редица известни личности.

Днес марката се продава в магазините на над 30 държави, а онлайн може да бъде поръчана в над 100.

При колекциите се наблюдава феноменално разширяване - от 5 тениски през 2003 г. до обединяваща всичко колекция от над 3000 модела, включваща мъжко и дамско облекло, обувки, аксесоари, парфюми и още много други.

Марката е насочена към младото, ориентирано към модата и последните трендове поколение, по-специално към мъжете и жените на възраст между 15-25 години, и е ориентирана в средния ценови клас за дрехи, аксесоари, обувки и козметика.

Все по-често обаче марката се обръща към по-широка възрастова група, благодарение на разрастването в дълбочината и естеството на своите продукти.

Вече добре представена, известна и утвърдила се в Обединеното кралство, нейният роден пазар, компанията и дъщерните й дружества продължават да работят усилено по непрекъснатото разширяване на международния си бизнес, който се развива чрез уебсайтове, партньори за търговия на едро, мрежа от франчайз магазини и все повече чрез откриване на собствени магазини.

Бизнесът се разраства изключително бързо, превръщайки се в истински международен бранд.

Superdry има солидно и нарастващо присъствие в целия свят като оперира чрез 515 брандирани с марката локации в 46 държави.

Има 139 монобранд магазина във Великобритания и Европа, 208 франчайзингови и лицензирани магазини и 168 концесии.

Superdry се фокусира върху висококачествени, съвременни продукти, които в различна степен, сливат  „винтидж” Американа с графики, вдъхновени от Япония и Британски стил.

Те се характеризират с висококачествени материи с автентичен винтидж ефект, избелвания, уникални състарени ефекти, актуални в световен мащаб, ръчно рисувани графики и майсторски ушити кройки с разнообразен стил.

Философията, вкоренена в марката, е да предложи уникален продукт с ненадминати детайли на атрактивни цени.

Superdry се стреми да създаде "бъдещите класически модели", вдъхновени от любов към отличителни силуети, кройки, материи и винтидж шарки и същевременно въплътяващи невероятни детайли.

Изключителното предложение за продажба и мото на марката: качество, ценност и дизайн.

Superdry е британска компания за производство на конфекция – дамско и мъжко облекло със специфична визия.

Стартът на компанията е даден през 2003 г. от Джулиън Дънкертън и Джеймс Холдър, които създават заедно първата колекция на бранда и го пускат в продажба през 2004.

Компанията започва франчайз програми по цял свят и има амбицията да се превърне в глобална лайфстайл марка.

Към 2018 г. Superdry се продава в 157 държави.

През 2020 стартира програма за устойчиво производство, като включва рециклирани и органични материали със специална грижа към околната среда, служителите и потребителите си.

Лейбълът съчетава своите световно признати дизайнерски детайли и супер качество на цена, която определено си струва.

Резултатът е видим в скоростта, с която марката добива популярност и завзема голям пазарен дял.

В магазини Sport Box ще намерите стилни дамски и мъжки дрехи и обувки на Superdry, специално създадени за градския начин на живот и подходящи за ежедневно носене.

От онлайн магазина ни за спортни стоки - esport.bg може бързо и лесно да поръчате всичко на Superdry на топ цени, както и да се възползвате от безплатна доставка за поръчки над 150 лв. Доставяме в цяла България, само оригинални стоки с доказан произход и всички пратки имат опция за преглед и тест, както и право на връщане в срок от 14 дни.

Бъдете предизвикателни и свежи със Superdry

Superdry на супер цени от esport.bg

КС