Списък на продуктите с марка BIRKENSTOCK

BIRKENSTOCK
-18,00 лв. -30 %
Сандали GIZEH EV
Последна наличност
42,00 лв.
60,00 лв.
-49,50 лв. -30 %
Сандали BOSTON N
Тези сини сандали за кожа Birkenstock Boston са идеални за ежедневно носене, с дизайн без гръб, който осигурява лесно приплъзване. Изработени от естествена кожа, те са изключително издръжливи, обувката е изработена от корк-латекс, който е гъвкав и лек, осигурявайки високо ниво на комфорт. Единичната лента също е напълно регулируема и EVA подметките са абсорбиращи ударите. Този модел е правилен. Пол Унисекс Тип на продукта Отвори Запушване Събиране Birkenstock Класически Подходящ / Ширина Редовен Цвят Блау (Син) Горен / Външен Материал Гладка Кожа Стелка / Подложка Велур Подплатена Обувката Подметка EVA Закрепване Тип Единична катарама Код на доставчика*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
115,50 лв.
165,00 лв.
-33,00 лв. -30 %
Сандали CORA BF DD CRYSTA
Един сандал от Papillio, изработен от висококачествени материали с подплата от велур, която насърчава здравословен климат около крака. Проектиран с анатомично оформен корк и латекс. Завършена с чаша с дълбок ток, която придава на крака твърдо придържане и EVA подметка, която е лека, издръжлива и амортизираща.
Анатомично оформен корков латекс
Горна: Birko-Flor®
Подплата: велур
Подметка: EVA
Детайли: дигитален печат
Обувката е направена в Германия
77,00 лв.
110,00 лв.
-49,50 лв. -30 %
Сандали CORA NL ORNAMENTS BLACK
ОПИСАНИЕ Кожени пързалки с оформен крак от корк според формата на стъпалото. Силна велурна поддръжка с велур и лека база EVA за абсорбиране на вибрациите. Горна част: Кожа Стелка: кожа Тясно прилягане*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
115,50 лв.
165,00 лв.
-39,00 лв. -30 %
Сандали GIZEH KIDS BF SHINY SNAKE PINK - 190
В колекцията на марката Birkenstock не липсват и джапанки. Горната лицева част на обувката е изработена от екологична кожа - екологична кожа. Отвътре плат, за повече комфорт и хигиена при носене. Стелката е (кожа) предотвратява прoхлъзване на ходилото. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Обувките са подобрени с технология EVA. Удобни за носене и лесни за поддръжка.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
91,00 лв.
130,00 лв.
-18,00 лв. -30 %
Сандали ARIZONA EVA SCUB
Поредното сполучливо предложение на марката Birkenstock. Горната част, прилягаща към крака е от изкустве висококачествен материал. Стелката е от изкуствен материал. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. В модела е приложена технология EVA. Ежедневно, удобно предложение със стил.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
42,00 лв.
60,00 лв.
-40,50 лв. -30 %
Сандали KAIRO KIIDS BF SOFTMETALLIC
Той е популярен сандал с каишка BIRKENSTOCK Kairo с регулируема облегалка и класическия комфорт на кордата на Bikenstock. Това е зашеметяващ сандал с футуристично усещане, а горната част включва смес от основния Birko-Flor заедно с неговата метална версия. Металният вид има външен вид, подобен на металния, който го отличава от другите метални продукти, тъй като изглежда ръчно.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
94,50 лв.
135,00 лв.
-27,00 лв. -30 %
Сандали ROMA KIDS BF NUBUC
С ромския сандал, BIRKENSTOCK вдъхва нов живот на модел, който от 70-те години на миналия век е бил фаворит сред активни и здравословни хора. Тази версия на класическия модел получи стилен и удобен за деца обрат. Затворената форма, която е леко повдигната отстрани, предлага дори на малките деца силно желание да се движат достатъчно защита и засилено сцепление, дори когато нещата станат буйни.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
63,00 лв.
90,00 лв.