Списък на продуктите с марка NEW BALANCE

NEW BALANCE
-60,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE GW500KGK* 3+
Последна наличност
Удобна модна марка New Balance. На характера на обувките добре пасва горната им част от екологична кожа и текстил. Подметка е приятна за крака от висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
90,00 лв.
150,00 лв.
-64,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE ML373NAY 10
Последна наличност
Класическо предложение от марката New Balance. Лекотата се дължа на горната част на обувката от естествена кожа, велур и текстил. Повишен комфорт при носене заради специфичните стелките. Подметката е от висококачествен материал. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
96,00 лв.
160,00 лв.
-72,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE ML574EGN 10
Последна наличност
Привличащи вниманието обувки на марка New Balance. Горната част на обувките е оформена от най-качествени материали - естествена кожа, велур и текстил. Вътрешната подплата е от плат. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен. Обувките са подобрени с технология ENCAP, EVA. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
108,00 лв.
180,00 лв.
-72,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE ML574EGW 10
Последна наличност
Привличащи вниманието обувки на марка New Balance. Лекотата им се дължат на горната част на обувката, изработена от естествена кожа, велур и текстил. Вътрешната подплата е от плат. Материалът, от който е изработена подметката, е висококачествен. В модела е приложена технология ENCAP, EVA. Тези обувки са идеален вариант в градски стил.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
108,00 лв.
180,00 лв.
-72,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE ML574ERB 10
Последна наличност
Привличащи вниманието обувки от марка New Balance. Горната част на обувките е изработена от най-качествени материали - естествена кожа, велур и текстил. Във вътрешната част на обувките е вложен плат. Материалът, от който е изработена подметката, е висококачествен. В обувките е използвана технология ENCAP, EVA. Обувки подходящи за всеки ден - непреходни и универсални.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
108,00 лв.
180,00 лв.
-72,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE ML574YLC 10
Последна наличност
Сините спортни обувки New Balance са прекрасен избор за спорт или за ежедневието. Те са леки, омекотени и стабилни, за да предоставят на стъпалата необходимите подкрепа и комфорт. *Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
108,00 лв.
180,00 лв.
-64,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE WL311OEC 4+
Последна наличност


Нов модел на марка New Balance. Солидно изработена горна част - естествена кожа, велур, текстил. Повишен комфорт при носене заради стелките. Подметка - висококачествен материал. В обувките е използвана технология 360 Rubber Traction. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
96,00 лв.
160,00 лв.
-60,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE WL410BLP 3+
Последна наличност
Удобна марка New Balance. Горна част: екологична кожа, текстил.Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен. Ежедневно, удобно предложение със стил.
90,00 лв.
150,00 лв.
-72,00 лв. -40 %
Градска обувка NEW BALANCE WL520RK 3+
Последна наличност
Предложение на марка New Balance. Удобно оформената горна част e от естествена кожа - велур, текстил. Повишен комфорт при носене заради стелките. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
108,00 лв.
180,00 лв.