Списък на продуктите с марка ELBRUS

ELBRUS
-65,00 лв.
Туристическа обувка ELBRUS SHOES SAVAS MID WP JR BLACK/LIME/SILVER
Детски обувки ELBRUS Savas Mid WP Jr са водоустойчиви обувки, подходящи за ежедневие или когато детето Ви е на туризъм.  Тези обувки осигуряват на детето Ви отличен топлинен комфорт при преходи в планината. Горната част около глезена, изработена от softshell материя, осигурява защита от вятър и допълнително стабилизиране на глезена при полеви условия. Здравата каучукова подметка гарантира добро сцепление и е устойчива. на износване. Обувките се пристягат с връзки, което гарантира максимален комфорт.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
65,00 лв.
130,00 лв.
-65,00 лв.
Туристическа обувка ELBRUS SHOES SAVAS MID WP JR DARK GREY/CORAL/SILVER
цвят Сиви> Сиви обувки за трекинг материя Тъкани> Обувки за трекинг - плат производител Елбрус> Туристически обувки Елбрус съдба Детски> Детски обувки за трекинг вид Високо> Високи обувки за трекинг*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 65,00 лв.
130,00 лв.
-65,00 лв.
Туристическа обувка ELBRUS SHOES LARITI MID WP JR FUCHSIA/PINK/DARK GREY
Младежки трекинг обувки, които също са чудесни за есенна или зимна аура. - горната горна част ефективно предпазва от студ, - водоустойчивата мембрана е гаранция за водоустойчивост, - външна подметка с нехлъзгаща се протекция, - велкро затваряне допълнително стабилизира стъпалото и прави поставянето на обувките по-лесно.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 65,00 лв.
130,00 лв.
-42,50 лв.
Туристическа обувка LAVIRA WOS SHOES BLACK/GREY
Дамски спортни сандали ELBRUS Lavira комбинират комфорт и атрактивен дизайн. Деликатните подметки и тънките, елегантни ленти ще се впишат идеално в комбинация със къси спортни панталони и летни рокли, а атрактивният им цвят ще допринесе за допълнителния чар и оживление на всяко облекло. Сандалите са изключително удобни и издържливи и ще изсъхнат много бързо в случай че ги намокрите.Гумените подметки залепват перфектно към различни повърхности и предпазват от загуба на равновесие върху мокри камъни, или стръмни наклони, а зоната за ходилото е изработена от естествена кожа. Лентите обхващат стабилно и сигурно краката, като задната лента е с велкро и позволява прецизно регулиране на размера.
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
42,50 лв.
85,00 лв.
-95,00 лв.
Туристическа обувка ELBRUS SHOES PERSEUS MID WP DARK GREY/BEIGE/BLACK
Мъжки обувки Outdoor Elbrus:
- горната горна част прави обувките по-безопасни, предпазват глезена ви, а също така ще бъде по-топло,
- твърда подметка с протектора без приплъзване,
- велурен материал,
- идеален за излизане в планината, но също така и за ежедневна употреба.

материала:
горна част: zamsz / PU / текстил
подплата: окото
стелка: окото / EVA
подметка: EVA / RB*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 95,00 лв.
190,00 лв.
-72,50 лв.
Туристическа обувка ELBRUS SHOES SABBY WP WOS DARK GREY/BLACK/TURQUOISE
Елбрус, женски планински обувки с мембрана:
- предназначени за планински пътувания, те ще бъдат перфектни по време на променящата се аура, която преобладава в планините,
- висока степен на водоустойчивост,
- мембрана, която прави обувките бързо и ефективно влага, което придава усещане за сухота,
- горната част е изработена от мек текстил, устойчива на накисване и замърсяване.


материали:
- горна част: Softshell, PU материал,
- подплата: окото
- вложка: окото, EVA пяна
- подметка: каучук RB*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 72,50 лв.
145,00 лв.
-67,50 лв.
Туристическа обувка ELBRUS OUTDOOR SHOES BAASH MID WP BLACK/DARK GREY
Обувки за разходки на марка Elbrus. Горната част на обувките е от екологична кожа, текстил, и изкуствен висококачествен материал. Повишен комфорт при носене заради стелките. Нехлъзгаща подметка с грайфер от висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Flex Area, SoftShell, Waterproof. Добри обувки за взискателни потребители.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 77,50 лв.
145,00 лв.
-80,00 лв.
Туристическа обувка ELBRUS OBUWIE OUTDOOR KALEM MID BLACK
В колекцията на марка Elbrus внимание заслужава този модел. Горната част на обувките е от екологична кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките. Подметката, с добра резба на грайфера, е от висококачествен материал. Идеални обувки за по-претенциозен терен.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
80,00 лв.
160,00 лв.
-62,50 лв.
Туристическа обувка OUTDOOR SHOES TAMIKO MID WP JR DARK NAVY/NAVY/ORANGE
Juko Mid обувките на Елбрус ще помогнат на детето ви да се изправи пред всякакви климатични условия!
Високите ботуши с твърди подметки са идеални за пътувания на открито на хладни и влажни дни.
*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
62,50 лв.
125,00 лв.
-62,50 лв.
Туристическа обувка SHOES TAMIKO MID WP JR DARK VIOLET/LIGHT VIOLET/FUCHSIA
ОБУВКИ JUNIOR TAMIKO MID WP JR Цвят: Тъмно виолетов / светло виолетов / фуксия Марка: Elbrus Младежки трекинг обувки, които също са чудесни за есенна или зимна аура. - горната горна част ефективно предпазва от студ, - водоустойчивата мембрана е гаранция за водоустойчивост, - външна подметка с нехлъзгаща се протекция, - велкро затваряне допълнително стабилизира стъпалото и прави поставянето на обувките по-лесно.*Уважаеми клиенти, поради огромния брой артикули, които бихме искали да Ви предоставим за пазаруване, преводът на текстовете с описания на продуктите е извършен с Гугъл преводач, директно от сайта на производителя. До няколко месеца текстовете ще бъдат преведени правилно. Приятно пазаруване!
От 62,50 лв.
125,00 лв.