Списък на продуктите с марка CROCS

Едни от най-готините кроксове за мъже, жени и деца, на топ цени, са в онлайн магазин esport.bg и в магазини Спорт Бокс – официален вносител на американската марка Crocs

 

Кои са Crocs и какво представляват кроксовете?

 

Запознайте се с едни от най-забавните, най-цветните, най-достъпните, най-удобните и най-практични дамски, детски и мъжки сандали, джапанки, чехли, сабо, ботуши, платформи и чорапи на световноизвестната американска марка Crocs.

Вече и със специални значки за персонализиране - джибити, за още по-голяма забавление, открояване и изразяване на собствен стил.

Crocs са световноизвестен бранд от Съединените Щати, който предлага широка гама от размери, цветове и различни модели и видове обувки за мъже, жени и деца.

Те са удобни, достъпни, цветни и много забавни - от чорапи до ботуши, Crocs предлагат максимално удобство, практичност и забавление.

Crocs придобиха популярност с емблематичните си гумени чехли със специфичен дизайн, тип сабо, които са невероятно удобни, практични и същевременно на достъпна цена.

Във времето характерните гумени чехли с дупки с марката Crocs се превърнаха в търсен и предпочитан продукт, подходящи както за домашно ползване, така и за много дейности на открито, а в някои професионални сфери даже се използват целодневно.

С появяване на всяка следваща серия, продуктите набират все по-голяма популярност, благодарение на огромната разновидност от продукти и цветове, с които може лесно да изразите себе си и своя стил, така че да изпъкнете и да се отличите в тълпата или в офиса.

Основният продукт на марката Crocs са така разпознаваемите чехли, които са идеално решение за домашно ползване или за басейн и плаж през лятото.

Продуктите Крокс са изработени от специален антибактериален материал Croslite

Те са леки, удобни и осигуряват проветряване на краката.

Гумените чехли се предлагат в различни цветове, размери и разновидности, затова без проблем ще можете да ги съчетаете с облеклото си и да ги пригодите към стила си.

Практичният колан отзад на обувката захваща крака при ходене, като предотвратява изхлузване. Като има възможност и да не го слагате, ако използвате вашите кроксове като чехли за вкъщи.

При нас ще намерите Дамски обувки Crocs, мъжки обувки Crocs, детски обувки Crocs и намалени продукти от Crocs на най-добрата цена. Вижте всички кроксове 👉 ТУК

Магазин Спорт Бокс e официален вносител и дистрибутор на марката Crocs за България.

Ние предлагаме само оригинални продукти с доказано качество.

Това, което отличава Crocs от другите марки са следните характеристики:

  • Те са изключително удобни. Специално създадена ергономична форма, която следва извивките на крака, като същевременно го обгръща и предпазва, без да го задушава или запарва;
  • Те са пъстри, цветни, забавни и оригинални, а вече и с възможност за персонализиране. Огромно разнообразие от цветове, нюанси и забавни принтове - специални детски серии с любими герои като: Миньоните, Шрек, Пес патрул, Спайдър-мен, герои от Star Wars, Marvel, Disney, Pixar и много други;
  • Те са леки, практични и на достъпна цена.
  • Те са ергономични. Благодарение на технологията Croslite сабото на Crocs оформя крака на носещия го без прищипване или надвисване. За хората, на които им се налага да са часове на крак, това е още едно ключово предимство. Твърди се също, че допълнителната опора на свода намалява болката в гърба.

Въпроси и интересни факти за вашите Кроксове:

1.       Как да превърнете ходенето в забавление и удоволствие?

Лесно. С цветните, забавни, изгодни, изключително трайни и най-вече супер удобни продукти на американската марка Crocs, няма да имате търпение да ги обуете.

2.       Какви продукти на Crocs ще откриете в онлайн магазин за спортни стоки esport.bg и магазини Sport Box?

Мъжки, дамски и детски крокс сандали, крокс чехли, крокс за деца, кроксове за жени, крокс сабо, крокс джапанки, кроксове за бебекрокс ботуши, крокс платформи, крокс чорапи и не на последно място - най-новият продукт на марката Crocs - цветни и забавни крокс джибити - значки/талисмани за персонализиране на вашите кроксове.

3.       Носенето на Crocs добре ли е за краката ви?

Crocs предлагат добра опора на свода, те са леки и благодарение на специалният ергономичен дизайн, който обгръща крака, се усещат повече като обувки, отколкото като чехли.

4.       Добри ли са Crocs за разходка?

Естествено. С чехлите и обувките на Crocs имате целодневен комфорт. Те са лесни за почистване и като цяло са доста издръжливи.

5.       Защо медицинските сестри носят Crocs?

Медицинските сестри и болничен персонал носят кроксове, защото са удобни за носене през целия ден. Crocs имат специална серия обувки, предназначени за болничен персонал. Най-важната характеристика на тези обувки Crocs е комфортът, който те носят, благодарение на специалния материал на стелката Croslit™ във всеки чифт, което осигурява опора на свода и изживяване, подобно на масаж, при всяка стъпка.

6.       Колко издържат Crocs?

Кроксове обикновено издържат между 3 и 5 години при ежедневно носене. При правилна грижа и по-рядко носене Крокс може да издържи и до 10 години. Ако се използват изключително за носене на закрито, те могат да издържат дори повече.

7.       Знаете ли, че има зимни кроксове?

Crocs предлагат както подплатени чехли, така и топли ботуши. Разгледайте нашите кроксове за зимата 👉 ТУК. Те са с топла, пухена подплата, която ще топли краката ви през зимните месеци.

кроксове-crocs

КС