Меню
Меню

Спортен Часовник Suunto Suunto Core Alpha Stealth

SUUNTO CORE ALPHA STEALTH
Безплатна доставка Няма наличност
Спортен Часовник Suunto Suunto Core Alpha Stealth
Изследвайте света със Suunto Core Alpha Stealth - спортен часовник, вдъхновен от най-високите върхове и безкрайните приключения.
Категория: Спортни и смарт часовници Производител: SUUNTO SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
550,00 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Не е наличен

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
14 дни право на връщане или замяна
Богато разнооразие от спортни стоки и много промоции
Физическия магазин Спорт Бокс София на Симеоновско шосе 35 работи всеки ден за вас.

Спортен часовник Suunto SUUNTO CORE ALPHA STEALTH

Спортният часовник Suunto SUUNTO CORE ALPHA STEALTH е идеалният аксесоар за всеки спортист и любител на приключения. Той е създаден да издържа на най-тежките условия и да ви помогне да се справите с всякакви предизвикателства.

Снабден с водоустойчив корпус и устойчиво на надраскване стъкло, този часовник е изключително издръжлив и надежден. Той разполага с вграден компас, барометър и алтиметър, които ви позволяват да следите вашата позиция и да предвидите промените във времето.

Суунто SUUNTO CORE ALPHA STEALTH разполага също така с функции за измерване на височината, дълбочината на гмуркане и температурата. Можете да го използвате и като аларма, хронометър и календар.

Независимо дали сте професионален спортист или просто обичате да се движите на открито, спортният часовник Suunto SUUNTO CORE ALPHA STEALTH ще бъде вашият надежден партньор във всички вашите приключения.


Сравнение на продукти