Меню
Меню

Детски Еспадрили За Катерене La Sportiva Gripit Yellow/Flame

ОБУВКИ ЗА КАТЕРЕНЕ La Sportiva Gripit Yellow/Flame
SALE Препоръчан
- 50%
Детски Еспадрили За Катерене La Sportiva Gripit Yellow/Flame
Детски еспадрили La Sportiva Gripit Gripit е детска обувка за катерене с технология No-Edge, принадлежаща към линията LaspoKid с решения, които насърчават свободата на движение и разширяват възприятията, позволявайки на детето да усеща скалата и да развива двигателните си умения. Конструкцията Zero-Press™ е специално проектирана, за да елиминира точките на натиск в зоните на стъпалото, като избягва натиска върху метатарзалната кост, който е от решаващо значение за детето по време на етапите на развитие. Технологията No-edge, която се състои в липсата на остри ръбове в подметката и по-голямата чувствителност на опорните точки, приложена към детската обувка, насърчава сензорното развитие и проприоцептивното развитие. Системата за завързване е едновременно технически и дизайнерски елемент: системата за бързо завързване позволява персонализиране на прилягането чрез фокусиране върху прегръщането на петата, докато каишката може да се персонализира с два предварително оформени варианта, предоставени в пакета. Естетическите и технически елементи се фокусират върху развитието на детето и взаимодействието на детето с планината, което е и същността на линията LaspoKid.
Моля, първо изберете разновидност.
72,50 лв. В наличност
Стара цена: 145,00 лв.
Спестяваш: 72,50 лв.

600702

100304

Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
14 дни право на връщане или замяна
Богато разнооразие от спортни стоки и много промоции
Физическия магазин Спорт Бокс София на Симеоновско шосе 35 работи всеки ден за вас.

ПЛЮСОВЕ: + Конструкцията Zero-Press™ е предназначена да елиминира точките на натиск: избягване на натиска върху метатарзалната кост, от съществено значение за растежа; + Приложена към детска обувка, технологията No-Edge насърчава сензорното развитие и проприоцептивното благодарение на чувствителността на опорните точки; + Системата за бързо завързване позволява персонализиране на прилягането: като действа върху затварянето, петата се стеснява или разширява в зависимост от нуждата; + Горна част от еко кожа, произведена с методи за дъбене без метал.

  • Горна част: Еко кожа;
  • Патент: Fast Lacing System™;
  • Подметка: FriXion висока устойчивост на абразия;
  • Размери: 25/26 – 27/28 – 29/30 – 31/32 – 33/34 – 35/36;
  • Тегло: 200гр за чифт.

    Детски обувки за катерене Ла Спортива Грипит. CLIMBING FOOTWEAR La Sportiva Gripit. Тегло: 200 гр. Парт номер: 15R. Каталожен номер: 15R600702.

    Бърза поръчка и доставка в цяла България от онлайн магазин за спортни стоки Sportbox.bg - официален вносител на Salomon, La sportiva, Wilson и др. Заповядате и на място в магазина ни в град София, бул. Симеоновско шосе 35.


  • Детски Еспадрили За Катерене La Sportiva Gripit Yellow/Flame

    Детски Еспадрили За Катерене La Sportiva Gripit Yellow/Flame

    72,50 лв. В наличност
    Стара цена: 145,00 лв.
    Спестяваш: 72,50 лв.
    В наличност
    Няма наличност
    Сравнение на продукти