close

Тази страница използва "бисквитки", за да можем да Ви предоставим пълноценно и качествено обслужване. Прочетете повече в Общите условия.

  • -377,00 лв.
AERO YARRA SUP BOARD 10.6 PACKAGE...

AERO YARRA SUP BOARD 10.6 PACKAGE WOMEN PCS.

JOBE
486418002
1508,00 лв. 1885,00 лв. -377,00 лв.
С вкл. данък
Пясъчни пръсти и солени целувки. Нашата захарно-сладка проектирана дамска дъска с модел, вдъхновен от вода, Yarra 10.6 е любимецът на всички. Дами, ако можехте да имате само една дъска за гребане - Yarra е тази, която бихме ви казали да вземете.
Размер(EU)

Описание

Тя е популярна за лесна маневреност, което я прави една от най-игривите дъски в нашата гама. Yarra се произвежда с помощта на водещи в индустрията техники като нашата иновативна технология за капка бод. Тази конструкция - ние проектирахме дъската с вътрешност от хиляди найлонови нишки - придава на нашите гребла дъската си, без да компрометира лекотата. Здрава и здрава основна кърпа държи найлоновите нишки заедно и придава на дъската уникалната си форма. Два слоя армировъчна арматура, заедно с найлонова основа с PVC покритие, осигурява дълготрайност на дъската. Заедно с факта, че всички слоеве са добре свързани с предварително ламинирана технология „топлинна връзка“ вместо залепени слоеве, борда на Jobe постига много по-високо качество и издръжливост от появяващите се на пазара супер ниски цени на пазара напоследък. Изберете разумно дъска и помислете дългосрочно: ще се радваме да ви покажем защо. Издръжливата Yarra се предлага с мрежа за съхранение на бънджи, за да приберете багажа си под и е снабдена с върховна луксозна ръкохватка, захваната с неопрен и дръжки за гребла. Возете се като на Хаваи и заемете позицията си боси или с водни обувки, заставайки на супер меката подложка на EVA пяна от сладка шапка на Lena. Sweet Yarra идва с шнур за бънджи, за да приберете багажа си и е снабден с върховна удобна неопренова обвита дръжка. Возете дъска за гребла на Jobe с боси крака или с водни обувки, заставайки на кралско синьо, супер меко и луксозно подложка от пяна EVA. Изберете разумно дъска и помислете дългосрочно: ще се радваме да ви покажем защо подплащането с борда на Jobe се чувства като чист лукс и свобода на водата. Всички надуваеми дъски на Jobe се предлагат в пълен и благоприятен пакет, включително водоустойчива раница с предни джобове, алуминиева подложка, комплект за ремонт, прозрачна каишка и лъскава висококачествена перка. Лесен за надуване и издуване, с надуваем пакет Jobe сте на вода за нула време.

Подробности за продукта

Производител
JOBE
Тип продукт
Спортен уред падел борд
Тип
Дамски
Тип цена
Редовна

Отзиви

Няма отзиви
Продуктът е добавен към списък с желания
Продуктът е добавен за сравнение.

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.