Меню
Меню

Дамски Ски Salomon B/ Skis N Mtn Explore 88 W Bl/Bl

СКИ Salomon B/ SKIS N MTN EXPLORE 88 W Bl/Bl
Безплатна доставка Няма наличност
Дамски Ски Salomon B/ Skis N Mtn Explore 88 W Bl/Bl

Ски Salomon

Категория: Туринг ски Производител: SALOMON SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 090,00 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
14 дни право на връщане или замяна
Богато разнооразие от спортни стоки и много промоции
Физическия магазин Спорт Бокс София на Симеоновско шосе 35 работи всеки ден за вас.

Дамски Саломон туринг ски за приключения в планината

Запознайте се с Саломон B/ SKIS N MTN EXPLORE 88 W Bl/Bl - перфектните дамски туринг ски Саломон за вашите зимни приключения! Тези ски са специално създадени за жени, които обичат да изследват планините и да се наслаждават на свободата на ски туринг.

Саломон туринг ски с уникални характеристики

Тези туринг ски от SALOMON са част от колекцията FW21 и са предназначени специално за жени. Те предлагат уникални характеристики, които ще ви помогнат да се наслаждавате на всяко приключение в планината. Сезон: FW21 - Тези ски са създадени за зимния сезон, което означава, че са издръжливи и надеждни дори при най-тежките условия. Те ще ви предложат стабилност и контрол, докато се движите по снежните склонове. Пол: Жени - Саломон B/ SKIS N MTN EXPLORE 88 W Bl/Bl са специално създадени за дами, което означава, че са леки и удобни. Те ще ви предложат оптимална производителност и комфорт, докато се наслаждавате на вашите зимни приключения.

Изберете Саломон туринг ски за незабравими моменти

Не позволявайте на оборудването да ви спира от това да се наслаждавате на вашите любими зимни спортове. Изберете туринг ски Саломон и се подгответе за незабравими моменти в планината. Разгледайте още продукти от SALOMON и намерете перфектните ски за вашите нужди. Посетете Sportbox.bg и открийте широка гама от спортни стоки, ски оборудване, сърфинг и други активности на открито. Ние сме вашето място за всичко, което ви трябва за да се наслаждавате на вашите любими спортове и приключения!


Сравнение на продукти