Меню
Меню

Мъжки Туристически, Водоустойчиви И Дишащи Обувки La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex

Мъжки Туристически, Водоустойчиви И Дишащи Обувки La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex

La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex 17M APPROACH FOOTWEAR Мъжки туристически обувки

Кожена обувка за планински преходи, предназначена за технически маршрути и технически подходи, предлагаща иновативни технически решения както с горната част, така и със системата за подметка/междинна подметка, разработена изключително от La Sportiva за категорията туризъм и планински подход.

Моля, първо изберете разновидност.
390,00 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:

BL

900720

735733

Няма наличност
Не е наличен

Свързани продукти

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
14 дни право на връщане или замяна
Богато разнооразие от спортни стоки и много промоции
Физическия магазин Спорт Бокс София на Симеоновско шосе 35 работи всеки ден за вас.

Мъжки туристически, водоустойчиви и дишащи обувки за планина La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex 17M APPROACH FOOTWEAR

Туристически обувки La Sportiva Hyper Gtx GORE-TEX - Туристическа, кожена обувка за планински преходи, предназначена за технически маршрути, предлагаща иновативни технически решения както в горната част, така и със системата на подметката и междинната подметка, разработена изключително от La Sportiva за категорията Approach.
Благодарение на мрежестите горни части и подплатата GORE-TEX този модел е лек, водоустойчив и дишащ.
Прецизното, ергономично прилягане се постига чрез използване на широки дърпащи струни, които прегръщат 360° материала към системата за връзки чрез серия от обръчи и високочестотни подсилвания.
Този метод на конструиране произтича от опита, придобит от La Sportiva в серията за катерене.
Защитната гумена капачка също произлиза от обувките за катерене.
Междинната подметка „Rock Guard“ клин съдържа слой от EVA с инжектирана амортизираща възглавница на петата и предлага подобрена опора на глезена, за да се избегне усукване на стъпалото.
Подметката Idrogrip Vibram е създадена според специфични характеристики и съдържа степенувани зони: зоната за катерене при пръстите, странични всмукателни подложки с различни размери и амортизираща възглавница при петата.
Най-иновативната технология La Sportiva, приложена към обувките за планински преходи.

Ползи и предимства:

• Горна част: Велурена кожа + PU – Връзка за издърпване с кожено подсилване;
• Подплата: GORE-TEX Extended Comfort;
• Междинна подметка: MEMlex EVA с мека инжектирана EVA възглавница и клин с допълнителна плътност „Rock Guard“ + TPU стабилизатор против усукване отзад;
• Подметка: Vibram® Idrogrip с Impact Brake System + зона за катерене при пръстите;
• Размери: от 37 до 47,5 (включително половин размери);
• Тегло: 450 гр. (половин чифт, размер 42).

Плюсове:

+ Ергономична и изключително плътно прилягаща обувка благодарение на иновативния цялостен дизайн на връзките, който обхваща крака на 360°;
+ Амортисьорната вложка на петата поддържа петата и помага за предотвратяване на усукване;
+ Wrap over rand се комбинира с подметка за повече прецизност при катерене.

Технологии и характеристики:

• ACCESS LINE;
• ERGONOMIC - Ергономични;
• Impact Brake System - Ударна спирачна система. Иновативната система е приложена към подметката, за да абсорбира отрицателния удар върху земята, да подпомогне сцеплението и да подобри захвата при спускане. Създаден и разработен от отдела за научноизследователска и развойна дейност в La Sportiva, той предлага реални предимства по време на състезания, като намалява отрицателното въздействие върху земята. Уникалната позиция на грайферите позволява колкото се може повече от тях да влязат в контакт със земята, за максимално поглъщане на удара;
• GORE-TEX™ Extended Comfort - Гор-текс с удължен комфорт. Обувките, създадени с технологията GORE-TEX Extended Comfort, са предназначени за употреба на закрито и на открито при умерени и по-топли условия или при по-високи нива на активност. Те са трайно водоустойчиви, съчетани с оптимизирана дишаемост, предлагащи трайна защита при атмосферни влияния. Водата остава отвън, докато потта може лесно да излезе отвътре. Благодарение на тяхната неизолирана конструкция, те са идеалното решение за хора, които ценят изключителния климатичен комфорт и топлоотдаване;
• Vibram IDROGRIP® - Подметка от Вибрам за осигуряване на оптимален баланс между производителност и издръжливост. Вдъхновен от гума за свободно катерене и разработен за постигане на максимално сцепление на мокри терени. Vibram IDROGRIP е перфектен за дейности, вариращи от риболов с муха до технически преход и леко катерене. Неговото превъзходно представяне върху мокра скала го прави перфектната смес за трудни трекинг пътеки, където се изисква цялостно супер представяне.
• Туристически обувки Ла спортива Хайпър Джи ти Екс. Approach footwear La sportiva Hyper Gtx. Тегло: 450 гр. Парт номер: 17M. Каталожен номер: 17MBL.

Подплатата GORE-TEX гарантира леки, водоустойчиви и дишащи туристически обувки, благодарение и на мрежестите горни части.
Прецизното, ергономично прилягане се постига чрез използване на широки дърпащи струни, които прегръщат 360° звънене към системата за връзки чрез серия от обръчи и високочестотни подсилвания.
Този метод на конструиране произтича от ноу-хауто, придобито от La Sportiva в сценария за катерене.
Защитната гумена капачка също произлиза от обувката за катерене.
Клинът на междинната подметка „Rock Guard“ съдържа слой EVA с инжектирана амортизираща възглавница на петата и предлага подобрена опора на глезена, за да се избегне усукване на стъпалото.
Подметката Idrogrip Vibram е създадена според специфичните характеристики и съдържа степенувани зони: зоната за катерене при пръстите, странични всмукателни подложки с различни размери и амортизираща възглавница при петата.
Най-иновативната технология La Sportiva, приложена към обувките за подход.

Бърза поръчка и доставка в цяла България от онлайн магазин за спортни стоки Sportbox.bg - официален вносител на Salomon, La sportiva, Wilson и др.
Заповядате и на място в магазина ни в град София, бул. Симеоновско шосе 35.


Мъжки Туристически, Водоустойчиви И Дишащи Обувки La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex

Мъжки Туристически, Водоустойчиви И Дишащи Обувки La Sportiva Hyper Gtx Gore-Tex

390,00 лв. Не е наличен
Стара цена:
Спестяваш:
Не е наличен
Няма наличност
Сравнение на продукти