Меню
Меню

Мъжко Яке Тип Парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032

Мъжко яке тип парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032
SALE Безплатна доставка
- 50%
Мъжко Яке Тип Парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032

Мъжко яке тип парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032 - Модерно дълго яке с качулка, изработено от устойчиви материали, подходящо за хайкинг, разходки в планината или за студените месеци в града. Топло и удобно, якето тип "парка" Parka Rotterdam е еластично, ветроустойчиво, непромокаемо, дишащо и оборудвано със специални материали и мембрани, така че да разчитате на него и при най-неблагоприятните атмосферни условия. Подходящо за туризъм, или просто за да ви е комфортно в градски условия. Якетата тип "парка" са със средна дължина, качулка, мека подплата и са предназначение да пазят кръста винаги добре затоплен.

Категория: Якета Производител: SCHOFFEL SKU: таблица с размери
Моля, първо изберете разновидност.
294,50 лв. В наличност
Стара цена: 589,00 лв.
Спестяваш: 294,50 лв.

2975

Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
14 дни право на връщане или замяна
Богато разнооразие от спортни стоки и много промоции
Физическия магазин Спорт Бокс София на Симеоновско шосе 35 работи всеки ден за вас.

С якето Ins. Parka Rotterdam от немският производител Schoffel няма да се притеснявате за времето и в най-студените зимни дни. Максимален комфорт при носене всеки ден, съчетан с оптимална функционалност и стил. С любезното съдействие на еластичния, многофункционален 2-слоен материал VENTURI, якето е водоустойчиво, ветроустойчиво и дишащо. Освен това разтягането в 4 посоки предлага отлична свобода на движение във всяка ситуация. Вътрешността на качулката и гърба са подплатени с плътно прилепнала плюшена материя, която не само осигурява оптимална топлина, но и осигурява перфектен комфорт при носене. Стилът и функционалността се допълват и от двата джоба на гърдите с копчета и функцията за регулиране на талията и подгъва.

Може да се пере в пералня на 30° градуса, с програма за деликатни тъкани. Животът на всяко облекло зависи от правилната грижа. Моля, винаги обръщайте внимание на етикета за грижа.

Защо да изберете якето Schoffel Ins. Parka Rotterdam?

  • Водоустойчиво
  • Залепени шевове
  • Топла плюшена подплата в качулката;
  • Регулируеми маншети на китките;
  • Талията и подгъва се регулират;
  • Два джоба на гърдите с копчета;
  • Изход за слушалки;
  • Воден стълб: 10 000 мм;
  • Дишане: 10 000 MVTR;
  • Ветроустойчиво.
  • Висока мултифункционалност благодарение на еластична двупластова материя VENTURI;
  • 4-посочно разтягане предлага оптимална свобода на движение.

    Параметри и характеристики: Висока дишаемост и пренос на влага; Venturi Stretch; Regular Fit; WR PFC-free; Външна материя: 100% полиестер, мембрана полиуретан; Подплата: 100% рециклиран полиестер; Тегло, основен размер: 1.176 гр.; Дължина на гърба, основен размер: 86 см.; Арт. номер: 10020168; Номер материал: 23432; Номер на модел: 20-23032; Сезон: FW22, 2022-W; Код: 23032-00-23432.

    Технологии:

  • Stretch - Стречът е отлична материална основа за функционално висококачествено спортно облекло, поради което Schöffel също го използва. Положителните свойства на този тип тъкан оптимално подпомагат носещите ги в техните спортни постижения, което говори много добре за продуктите на Schöffel. Те отговарят на техните високи изисквания за производителност и осигуряват отлично взаимодействие между функционалност, производителност и външен вид. Разтягането може да се постигне с два различни фактора. От една страна има механично разтягане, което се постига чрез конструкцията на материала, напр. плетене. От друга страна, разтягане може да се постигне чрез добавяне на еластан. Тази комбинация от материали води до мека материя, която е изключително удобна и много приятна за носене. Има различни видове стречинг с различна степен на разтегливост. Докато 4-посочното разтягане се разтяга хоризонтално и вертикално, при 2-посочното разтягане това е ограничено до хоризонталната посока. Текстилът от стреч се приспособява идеално към тялото, прилягайки му като втора кожа. Свободата на движение на потребителя не е ограничена по никакъв начин, а продуктите предлагат и изключително приятно ниво на комфорт при носене. Въпреки това тъканта запазва формата си благодарение на специалната смес от влакна. Продукти на Schöffel с разтегливост: са еластични и се разтягат в 2 или в 4 посоки, имат перфектното прилягане, запазват формата си.

  • VENTURI® - Затворена мембрана без отвори или пори, през които водата или вятърът могат да проникнат. Мембраната VENTURI е разположена между външната тъкан и подплатата и е комбинирана с най-широката гама от външни тъкани, за да отговаря на нейната конкретна употреба. В зависимост от модела в производството се използва 2 или 3-слоен ламинат. Най-специалната характеристика на VENTURI е отличното усещане за мекота, което го прави чудесно за носене. Мембраната VENTURI има и други модификации, които са разработени специално, за да отговарят на различни метеорологични условия. VENTURI от Schöffel се разделя допълнително на VENTURI Softshell, Stretch и VENTBREAK. Във Venturi by Schöffel, Schöffel създаде своя собствена материална технология, която отговаря на високите изисквания на пазара за качество. Тази мембрана осигурява защита от най-високо ниво, така че потребителят може да бъде сигурен, че ще се наслади на уникално изживяване на открито – независимо от времето. Какво означава VENTURI за потребителя? Благодарение на отличните свойства, облеклото с VENTURI от Schöffel е идеално за най-разнообразни приложения. Конструкцията на мембраната предотвратява проникването на вятър и вода, като в същото време потребителят може да разчита на нейната дишаемост и така да извършва всяко движение или функция лесно и удобно. Въпреки перфектната функционалност, потребителят може спокойно да очаква приятно усещане за носене. Продуктите на Schöffel с VENTURI: са трайно устойчиви на вятър и вода, дишащи, невероятно меки на допир, и имат минимален воден стълб 10 000 mm. - Мъжко яке тип парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032 Sportbox-Men-Jacket-Outleisure-Outleisure Casual - Защо да изберете, да поръчате от онлайн магазин за спортни стоки SportBox.bg🔶Live with passion? - Ние обичаме това което правим и го правим със страст и желание. - При нас може да направите бърза и лесна поръчка. - Предлагаме доставка в цяла България. - Може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки над 150 лв или възможност за поръчка и взимане на място от магазина ни в София. - При нас ще откриете различни спортни уреди и аксесоари за тенис, фитнес, туризъм, планинско бягане, сърф, скейтборд и др., както и голямо разнообразие от спортни мъжки, дамски и детски дрехи, обувки и аксесоари от марките Salomon, La sportiva, Schoffel, Wilson, Crocs, Rip Curl, Globe, Wave Hawaii, и др., на достъпна цена. - Заповядате и на място в магазина ни - гр. София, бул. Симеоновско шосе 35. Тук ще може да разгледате продуктите ни и да бъдете консултирани от компетентни служители, за да направите най-добрия избор.


  • Мъжко Яке Тип Парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032

    Мъжко Яке Тип Парка Schoffel Ins. Parka Rotterdam M 23032

    294,50 лв. В наличност
    Стара цена: 589,00 лв.
    Спестяваш: 294,50 лв.
    В наличност
    Няма наличност
    Сравнение на продукти